Условия за връщане

Можете да върнете или да замените покупката си в срок от 14 дни, считано от датата на нейното получаване. За връщането или замяната е необходимо да предоставите касов бон или фактура, издадени за покупката. Необходимо е артикулите да са нови, неупотребявани, да не са преминали ръчно или машинно пране, в оригиналната им опаковка и в безупречен търговски вид. Това се отнася за артикули, закупени от физическите ни магазини или от онлайн магазина ни. Артикулите се изпращат на адрес гр. Стара Загора, Южна промишлена зона, ул. Индустриална 2- текстилна фабрика Изитекс. Доставката по замяна или връщане е за сметка на изпращача.

Моля, имайте предвид, че от хигиенна гледна точка разопакован (тоест с нарушена цялост на опаковката) и използван текстил за спалня (спално бельо, завивки, възглавници, протектори за матраци) както и хавлиени изделия не подлежат на връщане и замяна.  

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки