• Начало
  • Здравейте, радваме се да се запознаем!

Здравейте, радваме се да се запознаем!

Вече 20 години поставяме акцент на комфорта и мекотата у дома - най-светлото и съкровено място за всеки от нас. С внимание, грижа и емоция, влагаме своя опит и трацидия в производството на спално бельо, домашен и хотелски текстил, които са финалния щрих на добрата атмосфера и хармоничното пространство, за да живеем в дом, който обичаме.

В желанието си да внесем във всяка къща щастие, уют, комфорт и хармония, сме ви подготвили богата гама от красив и висококачествен домашен текстил. Дизайнерските шалтета върху леглата, цветните възглавнички на дивана, меките завивки и чаршафи, с които се завиваме и отпочиваме - те са резултат от нашата мисия да ви помогнем да се чувствате щастливи, спокойни и отпочинали у дома. 

Докосване, ухаещо на вкъщи! 


 

Идеята как да го постигнем се роди в сърцата и главите на малък талантлив екип още през 2000 година, когато стартирахме производството си в Стара Загора. С течение на времето то прерастна в мащабно производство и над 50 служителя, които се грижат в създаването на колекции от възглавници за сън, олекотени завивки, спално бельо и спални комплекти, протектори за матраци, шалтета, хавлиени изделия, декоративни възглавници и покривки, които вие приехте с доверие в дома си.

Те са интимна част от вашето ежедневие и ви носят приказна наслада от декорирането на любимите пространства и удоволствието от пълноцената почивка у дома. 

Началото не беше лесно, но с голям ентусиазъм, усърдната работа и с внимание към нуждите на пазара и клиентите, израстнахме и започнахме да изпълняваме големи поръчки за български и международни брандове и вериги магазини и хотели.

С всяка изминала година се развиваме и усъвършенстваме като постоянно разширяваме обхвата на дейността на фирмата и навлизаме на различни пазари на национално и международно ниво. Натрупаният опит, експертиза, качество на предлаганите артикули и високият клас професионални машини ни позволи през 2019 година да създадем собствен бранд и онлайн магазин - Izidream.bg , специално за вас, българските потребители.

Izidream Textile Studio е резултат от дългогодишен опит, натрупани знания и умения, както и желание да се създаде и предложи продукт, който да върне в потребителя вярата в израза "Произведено в България".  

Мотивацията ни продължава да бъде - да ви помогнем да облечете дома си в щастие и хармония, за да се насладите на безценните моменти у дома. 

Можете да ни се доверите напълно, защото ние ще направим всичко възможно да ви спестим време и разходи. Нашият екип от експерти са готови да ви консултират с много внимание и да ви улеснят в избора на материи и цветове. Внимателно и критично подбираме само висококачествени платове и десени, доставяни от едни от основните и водещи производители на памук в света. Също толкова грижливо съхраняваме готовата продукция в специални помещения, защитени от влага и прах, защото вярваме, че заслужавате високо качество на достъпни цени.

За нас най-важното е да намерите точно това, което търсите, а покупката да ви накара да се усмихнете широко, готови да заредите дома си с мекота и уют.

Приятно пазаруване в Izidream за още по-приятно усещане у дома! 

 
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки