За нас

Влюбете се в съня с Izidream!


Здравейте, радваме се да се запознаем! 

Izidream Textile Studio е не просто онлайн магазин, а търговска марка зад, която стоят повече от 20 години опит в производството на цялата гама домашен и хотелски текстил. 

Нашата визия  

Моят дом е моята крепост! Не случайно съществува тази сентенция. Нашите домове са част от нас и всеки елемент в тях е от значение.  

Домашният текстил пък е онзи елемент, който придава финалния завършек на цялата атмосфера. Красивите шалтета върху леглата, цветните възглавнички на дивана, меките завивки и чаршафи, с които се завиваме и отпочиваме - всички те имат своето значение и отражение върху нас. 

Разбирайки напълно това, ние създаваме не просто красив и качествен домашен текстил, ние се стремим да ви предложим уют и удовлетвореност от покупата, която се направили.  

Нашата Мисия

Може да сме нови като име за вас - но ние правим безупречно стилни, красиво проектирани продукти. 

Мислим за безвременния стил, не за бързата мода, за качеството, а не количеството. 

Обръщаме голямо внимание на детайлите във всичко, което правим - от домашния ни и хотелски текстил до нашето обслужване на клиенти.

Ние вярваме в това, че трябва да се възползваме максимално от простите удоволствия в живота или малките неща. Скъпоценните моменти на щастие са нашето постоянно вдъхновение и именно това ни води при създаването на колекции, които са изградени да издържат и да станат интимна част от нашето ежедневие.

Не можем да опишем достатъчно добре колко мисъл, грижа и внимание към детайлите влагаме във всеки артикул, който правим в Izidream  - надяваме се, че ще усетите нашето послание в своите покупки.

Радваме се да се запознаем - щастливо пазаруване!  

Нашето обещание

Екипът на Izidream вярва, че всеки трябва да живее в дом, който обича. 

Чрез технологиите и иновациите Izidream дава възможност на клиентите си бързо и лесно да намерят точно това, което искат от продуктова гама с повече от 2000 артикула в сферата на домашния и хотелски текстил, домакинството и други.

Ангажиран да зарадва своите клиенти на всяка стъпка, Izidream ежедневно усъвършенства начина, по който хората пазаруват за домовете си - от създаването на продукта до крайната доставка.

Izidream Textile Studio е регистрирана и патентована търговска марка в Патентното ведомство на Република България. Собственост е на фирма Изитекс ЕООД, гр. Стара Загора. 

Развитието на собствена търговска марка е последващ и очакван етап, продиктуван от постоянно разширяващия се обхват на дейността на фирмата и навлизането на продукцията на различни пазари на нациоанално и международно ниво.

Izidream Textile Studio е резултат от дългогодишен опит, натрупани знания и умения, както и желание да се създаде и предложи продукт, който да върне в потребителя вярата в израза Произведено в България.  

В продуктовия  каталог фигурират : възглавници за сън, олекотени завивки, спално бельо и спални комплекти, протектори за матраци, шалтета, хавлиени изделия, декоративни възглавници,

Продуктовото портфолио се разпределя в две направления - текстил за дома и текстил за хотели и къщи за гости, болници и детски градини.

Фабриката, от която излиза цялата продукция се намира в Стара Загора.  

В нея се случва целия процес по създаването на продуктите - от капитонирането на платовете, през изработката и пакетирането до цялостния облик и представянето пред вас - нашите клиенти и партньори. 

 
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки