8 бързи стъпки как се избира протектор за матрак

24.03.2022 10:29:25

8 бързи стъпки как се избира протектор за матрак

Протектор за матрак - Как се избира протектор за матрак?

Протекторът за матрак е лесна, но не и спонтанна покупка. Разберете как да купите подходящите протектори за матраци, като следвате няколко полезни насоки. Направете списък с отговорите на следните въпроси за всеки един протектор за матраците ви, за да изберете правилния. 

  1. За какво легло е предназначен протекторът за матрак? Много е важно да вземете точните размери на вашето/вашите легло/легла. 
  2. От какъв материал да са изработени? Има памучен протектор за матрак, протектор от полиестер, от винил, от полиуретан и от пух. Запознайте се с предимствата им преди покупка. 
  3. Какъв е начинът на захващане на протекторите за матрака? Прецените дали за вас и ваше удобство това има значение.  
  4. Какъв е броят на нишките на протектора за матрака? По-високият брой нишки на квадратен см. означава, че тъканта ще е по-мека и по-дебела.
  5. Дишаща ли е материята, от която са направени? Това означава, че въздухът, който циркулира през нишките на протекторите за матраци им осигурява да се проветряват по-добре. 
  6. Лесно ли се поддържат? Добре е всеки протектор за матрак да се пере в пералнята. Това ще ви спести много време. 
  7. За кого купувате протекторите? Търсите ли хипоалергичен протектор за матраците ви?  Хипоалергичните са предназначени за хора склонни към алергии и тези, които са чувствителни към конкретни тъкани. Протекторите за матраци могат да бъдат също така водоустойчиви, както и да имат функцията да охлаждат. 
  8. Каква сума сте готови да отделите за закупуването им? Определете бюджета си. 

Съвет 1 от екипа на Izidream: Купете два или повече протектора, за да запазите матраците си винаги защитени, независмо от гаранцията им. 

Съвет 2 от екипа на Izidream: Не забравяйте да сложите и протектор за матрак на бебешкото легълце. По този начин ще сте спокойни, че матракът на новия член в семейството ще е винаги чист, сух и запазен. 

Вижте и нашите предложения за протектори за матраци. 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

1. Съвети в избора на домашен текстил

Полезни статии

8 бързи стъпки как се избира протектор за матрак

8 бързи стъпки как се избира протектор за матрак

Искате да си купите протектор за матрак, но не знаете какъв точно Ви трябва ?Прочетете нашите насоки в избора на протектори за матраци в блога ни. Искате да си купите протектор за матрак, но не знаете какъв точно Ви трябва ?Прочетете нашите насоки в избора на протектори за матраци в блога ни. 2022-03-25T11:25:09+02:00 8 бързи стъпки как се избира протектор за матрак

<h1><span style="font-size: 12pt;"><b>Протектор за матрак - Как се избира протектор за матрак?</b></span></h1> <p><span style="font-size: 12pt;"><b></b></span></p> <p><b>Протекторът за матрак</b> е лесна, но не и спонтанна покупка. Разберете как да купите подходящите <b>протектори за матраци</b>, като следвате няколко полезни насоки. Направете списък с отговорите на следните въпроси за всеки един <b>протектор за матраците</b> ви, за да изберете правилния.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></p> <ol> <li>За какво легло е предназначен <b>протекторът за матрак</b>? Много е важно да вземете точните размери на вашето/вашите легло/легла.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span><span class="Apple-converted-space"></span></li> <li>От какъв материал да са изработени? Има <b>памучен протектор за матрак, протектор от полиестер, от винил, от полиуретан и от пух</b>. Запознайте се с предимствата им преди покупка.&nbsp;</li> <li>Какъв е начинът на захващане на <b>протекторите за матрака?</b> Прецените дали за вас и ваше удобство това има значение. <span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></li> <li>Какъв е броят на нишките на <b>протектора за матрака?</b> По-високият брой нишки на квадратен см. означава, че тъканта ще е по-мека и по-дебела.</li> <li>Дишаща ли е материята, от която са направени? Това означава, че въздухът, който циркулира през нишките на <b>протекторите за матраци</b> им осигурява да се проветряват по-добре.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></li> <li>Лесно ли се поддържат?<b> </b>Добре е всеки <b>протектор за матрак</b> да се пере в пералнята. Това ще ви спести много време.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></li> <li>За кого купувате <b>протекторите</b>? Търсите ли <b>хипоалергичен протектор за матраците ви?<span class="Apple-converted-space">&nbsp; </span>Хипоалергичните </b>са предназначени за хора склонни към алергии и тези, които са чувствителни към конкретни тъкани. <b>Протекторите за матраци</b> могат да бъдат също така <b>водоустойчиви</b>, както и да имат <b>функцията да охлаждат</b>.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></li> <li>Каква сума сте готови да отделите за закупуването им? Определете бюджета си<b>.</b><span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></li> </ol> <p></p> <p><i>Съвет 1 от екипа на Izidream:</i> Купете два или повече <b>протектора</b>, за да запазите <b>матраците</b> си винаги защитени, независмо от гаранцията им.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></p> <p><i>Съвет 2 от екипа на Izidream: </i>Не забравяйте да сложите и <b>протектор за матрак</b> на бебешкото легълце. По този начин ще сте спокойни, че матракът на новия член в семейството ще е винаги чист, сух и запазен.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></p> <p></p> <p>Вижте и нашите предложения за <a href="https://izidream.bg/category/protectori-za-matraci"><span><b>протектори за матраци.</b></span></a><span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки